Omslagsbild: Midnattslinjen

Översättare: Jan Risheden
Utgivningsdatum: 2018-05-28
Recensionsdatum: 2018-06-11
Mediekontakt: Lina Sjögren
ISBN: 978-91-7679-565-1

Midnattslinjen

I en panthandel i en liten stad i Mellanvästern ser Reacher en klassring från West Point, arméns officershögskola. Ringen är en kadettkvinnas och Reacher som själv har varit student på West Point vet vad hon har gått igenom för att få ringen. Varför skulle hon göra sig av med den? Steg för steg spårar Reacher ringen tillbaka till dess ägare, och sökandet för honom till Wyomings ödsliga vildmark. Det enda han vill är att hitta kvinnan. Om hon mår bra är hans uppdrag avklarat. Om inte så kan inget stoppa honom från att skipa rättvisa. Det bästa rådet: stå inte i hans väg. 

Mer om författaren
229 kr Bok - Inbunden
Utgiven: maj 2018

NYHETER

Jack Reacher är tillbaka

Nu kommer Lee Childs efterlängtade bok Midnattslinjen.

Foto: Sigrid Estrada
Se fler nyheter

Lee Child är en av världens främsta thrillerförfattare. Hans romaner om actionhjälten Jack Reacher når alltid topplistorna i England och USA och har totalt sålt i över 90 miljoner exemplar. Lee Child är född i Coventry, England men bor nu i USA. Midnattslinjen är nummer 22 i serien om Jack Reacher.  

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår