Omslagsbild: Den du älskar

Översättare: Hanna Svensson
Utgivningsdatum: 2018-05-31
Recensionsdatum: 2018-06-18
ISBN: 978-91-7679-566-8

Den du älskar

Rachel och Andy är åtta år gamla när de möts för första gången. Platsen är väntrummet på akuten. Rachel föddes med en hjärtdefekt och är sjukhusveteran, och hon fascineras av pojken som kommer dit alldeles ensam med en bruten arm. När de skils åt den kvällen tror de inte att de någonsin kommer att ses igen. Men under tre decennier korsas deras vägar och vänskapen växer till något mer. Genom high school och college, äktenskap och skilsmässor, genom framgångar och förluster hittar Andy och Rachel om och om igen tillbaka till varandra. Tills de en gång för alla måste bestämma om kärleken är tillräcklig för att övervinna olikheterna och avståndet.

En känsloladdad och varm berättelse om hur människor förändras och förändrar varandra, om hur kärlek inte alltid har svaret på allt, och om hur livet ibland leder in dig på en bana du aldrig hade kunnat ana.

Mer om författaren
229 kr Bok - Inbunden
Utgiven: maj 2018

Jennifer Weiner (född 1970) är en amerikansk författare, teveproducent och före detta journalist. Hon bor i Philadelphia. Hennes debutroman, Sängkamrater, publicerades 2001. Romanen I hennes skor (2002) blev en film med Cameron Diaz i en av huvudrollerna. Den du älskar är den fjärde romanen som har översatts till svenska, och den har legat på New York Times topplista.

Mer om författaren

Fler titlar av samma författare

More

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår