Älska dig till döds

Genre Deckare, Thrillers, Spänning (Utländska berättare)

Förlag Massolit förlag

Boken är lagd i din recexkorg! Visa korgen nu!

Älska dig till döds

av Peter James

En svart änka är lös.

12:e delen i Peter James prisbelönta och bästsäljande serie om Roy Grace.
När Jodie Bentley var liten önskade hon sig två saker: att bli vacker och rik. Det första lyckades hon med (med lite hjälp av plastikkirurgi) och nu arbetar hon hårt med det andra. Hennes syn på pengar är simpel: antingen tjänar du dem eller gifter dig med dem. Att gifta sig är den enkla biten, det är att bli av med maken sedan som är lite svårare. Det är det som kräver riktig list. Men övning ger färdighet.

Kriminalintendent Roy Grace känner pressen från sina överordnade. Hans förra fall håller honom fortfarande vaken om nätterna, mycket har hänt i sökandet efter hans försvunna hustru Sandy, och en gammal fiende är tillbaka. Men det värsta av allt är att han misstänker att en Svart änka befinner sig i staden. En med ett särskilt giftigt sinne.

Format Inbunden

ISBN 9789176793817

Utg.datum 2017-10-19

Sidor 383

Peter James

Peter James är författare och filmproducent. Han delar sin tid mellan London och Brighton (där böckerna om kriminalintendent Roy Grace utspelar sig). Böckerna om Roy Grace har sålt i över 20 miljoner exemplar och översatts i 37 länder. James har röstats fram som den bästa deckarförfattaren genom alla tider av bokhandelskedjan WH Smith och belönades 2016 med en Diamond Dagger av Crime Writer s Association.

Pressmaterial

Omslagsbild

Typ JPG

Format 1843 x 2752

Storlek 1,63 MB

Ladda hem

Peter James © TA

Typ JPG

Format 1890 x 2844

Storlek 7,49 MB

Ladda hem

Fler böcker av Peter James