Änkan

Genre Deckare, Thrillers, Spänning (Utländska berättare)

Förlag Massolit förlag

Boken är lagd i din recexkorg! Visa korgen nu!

Änkan

av Fiona Barton

Änkan tar dig med till ett äktenskaps allra mörkaste vrår.

Vi har alla sett honom stirra på oss från löpsedlarna – monstret, mannen som har anklagats för ett fruktansvärt brott. Men hon då? Kvinnan som står vid hans sida. Hur mycket vet hon?

Jean Taylors liv var behagligt alldagligt. Hon hade ett fint hus och en omtänksam man. Glen var den enda hon någonsin velat ha, mannen med stort M. Men allt förändrades när han förvandlades till den anklagade, till odjuret på tidningarnas framsidor. Jean var plötsligt gift med en man som i andras ögon var kapabel till obeskrivlig ondska. Är hon medskyldig? Eller är hon den hunsade eller den ovetande hustrun? Är Glen överhuvudtaget skyldig till brottet som alla tror att han har begått?

Nu är Glen död, och Jean är för första gången ensam. Det är fritt fram att avslöja hela historien, på hennes egna villkor. Jean Taylor tänker berätta allt hon vet.

”En av 2016 års bästa debutromaner.” - The Telegraph

”Fartfylld, gripande och mörk – den här boken kommer att bli riktigt stor.” - Glamour UK

Format Inbunden

ISBN 9789176790359

Utg.datum 2016-09-26

Sidor 380

Fiona Barton

Fiona Barton har tidigare varit skribent på Daily Mail, nyhetsredaktör på Daily Telegraph samt chefsredaktör på Mail on Sunday, och har vunnit priset Årets reporter på British Press Awards. Hon är född i Cambridge, England, men bor numera i sydvästra Frankrike. Änkan är hennes debutroman.

Pressmaterial

Omslagsbild

Typ JPG

Format 1653 x 2480

Storlek 0,39 MB

Ladda hem

Fiona Barton © Jenny Lewis

Typ JPG

Format 3334 x 3334

Storlek 6,15 MB

Ladda hem

Fler böcker med Fiona Barton