Brooklyn Flowers

Genre Blommor & trädgård

Förlag Massolit förlag

Boken är lagd i din recexkorg! Visa korgen nu!

Brooklyn Flowers

av Ingrid Carozzi & Eva Nyqvist

Imponera med egna, smarta blomsterarrangemang

Blommor är inte bara vackra att titta på, de gör hemmet levande och själen glad. Men trots att vi köper mycket blommor gör vi inte så mycket med dem. Ofta klipper vi bara stjälkarna lite och sätter dem i vatten. Att arrangera blommor ser svårt ut, och de buketter man kan beställa hos blomsterhandlaren kan ibland kännas lite stela.
I Brooklyn Flowers visar floristen Ingrid Carozzi, hur man med tre eller fyra steg kan skapa de där sköna arrangemangen vi ser i inredningstidningar. Blommor som känns helt rätt och passar såväl på rustika bord som i moderna hem. Återbrukade kärl, burkar och slitna vintagevaser hjälper till att skapa en härlig känsla. Dessutom är det miljösmart!

Beskrivningarna är skrivna som recept och enkla att följa. Det finns också steg-för-steg-bilder som visar precis hur man mäter, klipper och arrangerar blommorna med hjälp av hönsnät och tejp, och hur man böjer tulpaner, ansar kålblommor och tämjer ranunkler.
Boken följer årets säsonger och är illustrerad med förtrollande vackra bilder av den internationellt erkände fotografen Paul Brissman.

Ingrid Carozzi är en av New Yorks mest anlitade florister. I sin studio i Red Hook, Brooklyn, skapar hon arrangemang och buketter till kommersiella event och romantiska bröllop, men också till prinsessan Madeleine och drottning Silvia när de gästar event. Hennes arbete har uppmärksammats i amerikansk tv och media som Vogue, New York Magazine och Martha Stewart.

Format Inbunden

ISBN 9789187785658

Utg.datum 2015-04-28

Sidor 144

Fotograf Paul Brissman

Grafisk form Lisa Kullberg

Ingrid Carozzi

Ingrid Carozzi är en av New Yorks mest anlitade florister. I sin studio i Red Hook i Brooklyn, skapar hon arrangemang och buketter till kommersiella event och romantiska bröllop, men också till prinsessan Madeleine och drottning Silvia när de gästar olika tillställningar. Hennes arbete har uppmärksammats i amerikansk tv och media.

Eva Nyqvist

Eva Nyqvist är en svensk journalist, bosatt i New York sedan många år. Hon skriver bland annat för Gourmet och M-magasin.

Trailer

Pressmaterial

Omslagsbild

Typ JPG

Format 2468 x 3177

Storlek 9,76 MB

Ladda hem

Ingrid Carozzi © Paul Brissman

Typ JPG

Format 1200 x 1800

Storlek 4,10 MB

Ladda hem

Fler böcker av Ingrid Carozzi & Eva Nyqvist