Det godaste jag vet

Genre Mat & dryck

Förlag Massolit förlag

Boken är lagd i din recexkorg! Visa korgen nu!

Det godaste jag vet

av Lisa Förare Winbladh

Efter sin succé med boken Matmolekyler är Lisa Förare Winbladh äntligen tillbaka. Den här gången med en helt oumbärlig kokbok. Lisa skriver långa recept med många ingredienser. Och ja, de tar tid att laga, men alla som följer Lisa och blivit beroende av hennes recept vet att det är så värt det! Varje recept blir till en liten matlagningslektion. Kombinationen av de många ingredienserna ger balanserade komplexa smaker som gör matlagaren lycklig.

Det godaste jag vet är en skattkista proppfull av Lisas favoritrecept uppdelade efter de bästa råvarorna och smaksättarna i kapitel med namn som Ingefära, Parmesan, Vitlök och Pepparrot. Ingen kan som Lisa förmedla kunskaper om råvaror, tekniker och vad som egentligen händer i kastrullerna.

Format Inbunden

ISBN 9789153440079

Utg.datum 2014-08-01

Sidor 224

Fotograf Linus Meyer

Redaktör Maria Ramdén

Lisa Förare Winbladh

Lisa Förare Winbladh är matskribent för Sydsvenskan, grundare av sajten Taffel.se, tidigare redaktör på Gourmet och författare till flera kokböcker.

Pressmaterial

Omslagsbild

Typ JPG

Format 768 x 1008

Storlek 0,80 MB

Ladda hem

Lisa Förare Winbladh © Linus Meyer

Typ JPG

Format 3840 x 5760

Storlek 15,22 MB

Ladda hem

Lisa Förare Winbladh © Linus Meyer

Typ JPG

Format 3744 x 5616

Storlek 2,75 MB

Ladda hem

Lisa Förare Winbladh © Linus Meyer

Typ JPG

Format 5318 x 3545

Storlek 1,63 MB

Ladda hem

Lisa Förare Winbladh © Linus Meyer

Typ JPG

Format 3608 x 5412

Storlek 1,81 MB

Ladda hem

Fler böcker av Lisa Förare Winbladh