Dödsmärkt

Genre Deckare, Thrillers, Spänning (Utländska berättare)

Förlag Massolit förlag

Boken är lagd i din recexkorg! Visa korgen nu!

Dödsmärkt

av Peter James

11:e delen i Peter James prisbelönta och bästsäljande serie om Roy Grace
Logan Somerville kör in på parkeringen under sitt bostadshus i Brighton samtidigt som hon pratar med sin pojkvän i telefon. I nästa sekund skriker hon och samtalet bryts tvärt. Polisen dyker upp några minuter senare, men Logan är försvunnen. Kvar på platsen är hennes bil och hennes mobiltelefon.

I en park i en annan del av staden hittas kvarlevorna efter en kvinna i tjugoårsåldern, som visar sig ha varit död i trettio år.

Först ser inte kriminalintendent Roy Grace att det skulle finnas någon koppling mellan de två händelserna, men så försvinner ytterligare en ung kvinna. Och ännu ett lik från det förflutna uppdagas.

Samtidigt träffar en framstående psykolog en man som påstår att han vet vad som har hänt Logan. Roy Grace får känslan av att informationen kan utgöra nyckeln till morden.

Format Inbunden

ISBN 9789176790878

Utg.datum 2016-11-01

Sidor 450

Peter James

Peter James är författare och filmproducent. Han delar sin tid mellan London och Brighton (där böckerna om kriminalintendent Roy Grace utspelar sig). Böckerna om Roy Grace har sålt i över 20 miljoner exemplar och översatts i 37 länder. James har röstats fram som den bästa deckarförfattaren genom alla tider av bokhandelskedjan WH Smith och belönades 2016 med en Diamond Dagger av Crime Writer s Association.

Pressmaterial

Omslagsbild

Typ JPG

Format 1843 x 2752

Storlek 0,49 MB

Ladda hem

Peter James © TA

Typ JPG

Format 1890 x 2844

Storlek 7,49 MB

Ladda hem

Fler böcker av Peter James