Ingenting är glömt

Genre

Förlag Massolit förlag

Boken är lagd i din recexkorg! Visa korgen nu!

Ingenting är glömt

av Adam Sarafis

En ung man hittas död på ett bibliotek i Auckland, Nya Zeeland. Polisen är övertygad om självmord, men mannens nära vän misstänker mord. Hon vet att han skrev på ett bokmanuskript där något oerhört skulle avslöjas.

Sam Hallberg, med ett förflutet som expert på terrorism, tar sig an fallet. Han leds allt djupare in i en korrumperad värld där inget är som han tror. Samtidigt misstänker affärsjournalisten
Lynette Church att hon är en smutsig politisk verksamhet på spåret. Med början i Nya Zeeland slingrar sig hennes sökande runt om i världen där maktfullkomliga personer och krigsförbrytare som utger sig för att vara hjältar från Irak tycks vara inblandade.

Första delen i den planerade Matakana-trilogin.

Format Inbunden

ISBN 9789187783777


FormatE-bok

ISBN 9789187783784


Utg.datum 2015-08-31

Sidor 0

Översättare Ylva Mörk

Adam Sarafis

Vänskapen mellan svenska författaren Linda Olsson och Nyzeeländska manusförfattaren Thomas Sainsbury ledde till ett fartfyllt författarsamarbete och författarnamnet ADAM SARAFIS. Linda Olsson debuterade med romanen Nu vill jag sjunga dig milda sånger 2006 och har sedan dess gett ut tre romaner. Thomas Sainsbury skriver filmmanus och har en TV-show i Nya Zeeland.

Pressmaterial

Omslagsbild

Typ JPG

Format 1654 x 2480

Storlek 7,60 MB

Ladda hem

Adam Sarafis © Kathrin Simon

Typ JPG

Format 2400 x 1602

Storlek 5,35 MB

Ladda hem