Kakor och desserter med LCHF

Genre Mat & dryck

Förlag Massolit förlag

Boken är lagd i din recexkorg! Visa korgen nu!

Kakor och desserter med LCHF

av Mariann Andersson

Även den som valt att äta enligt LCHF-modellen blir så klart sugen på fika och efterrätt då och då. Men hur gör man då, när recepten i traditionella bakböcker inte är ett alternativ? I Kakor och desserter med LCHF bjuder Mariann Andersson på drygt 40 läckerheter där vetemjöl ersätts främst med kokosnötsmjöl och mandelmjöl och där bär bidrar med sötma och friskhet. Vanligt strösocker ersätts av de naturliga söt¬ningsmedlen erythritol och stevia, och här och där smyger det sig in lite choklad. Här hittar du recept både till vardagsfikat och till den sto¬ra festen. Vad sägs till exempel om svartvinbärstårta med vit choklad¬mousse, rabarbercheececake eller vaniljmuffins med chokladgömma? Recepten i boken är naturligt glutenfria och passar därför utmärkt även för den som inte tål eller har valt bort gluten. Eftersom mängden socker är mycket sparsam är recepten även lämpliga för diabetiker.

Format Inbunden

ISBN 9789153440116

Utg.datum 2014-04-07

Sidor 96

Förläggare Maria Ramdén

Mariann Andersson

Mariann Andersson driver den väl­
besökta bloggen mariannslchf.se om
matlagning och bakning med LCHF.
Hon har tidigare kommit ut med två
böcker: Baka med LCHF och Baka
matbröd med LCHF.

Pressmaterial

Omslagsbild

Typ JPG

Format 2291 x 2835

Storlek 3,81 MB

Ladda hem

Mariann Andersson © Martin Skredsvik

Typ JPG

Format 427 x 640

Storlek 0,10 MB

Ladda hem