You had me at Hello

Genre Romaner (Utländska berättare)

Förlag Massolit förlag

Boken är lagd i din recexkorg! Visa korgen nu!

You had me at Hello

av Mhairi McFarlane

Efter ännu ett gräl bestämmer sig Rachel, några veckor innan bröllopet, att det är hög tid att slå upp förlovningen med sambon Rhys. I förvirringen och tequilaruset som följer på det spontana beslutet ser framtiden minst sagt suddig ut. Ännu krångligare blir det när Rachel får höra att ungdomsförälskelsen Ben har flyttat till hennes stad. Det är tio år sedan de senast träffades, men när Rachel efter omsorgsfull planering lyckas få till ett slumpartat möte med Ben väcks den gamla vänskapen till liv. Och – för Rachel – en hel del annat. Kruxet är att Ben inte verkar se Rachel som något annat än en vän. Att han dessutom har skaffat sig en fru, lika sanslöst snygg som han, talar sitt tydliga språk. Bara vara vänner alltså.
Inga problem för Rachel. Eller?

You had me at hello handlar om Rachel som är expert på att hamna i besvärliga situationer. Hon tampas med enerverande kolleger, taktlösa föräldrar och krisande vänner. Och inte minst med en flamma som borde vara släckt sedan länge.

Format Inbunden

ISBN 9789187783197


FormatE-bok

ISBN 9789187783203


Utg.datum 2014-10-01

Sidor 0

Översättare Lina Erkelius

Mhairi McFarlane

Mhairi McFarlane föddes i Skottland 1976 och har sedan dess försökt förklara hur hennes namn uttalas (med ”V”, inte ”M”). Hon bor i Nottingham med en katt och en man.

Pressmaterial

Omslagsbild

Typ JPG

Format 1696 x 2466

Storlek 3,38 MB

Ladda hem

Mhairi McFarlane © Privat

Typ JPG

Format 840 x 984

Storlek 0,19 MB

Ladda hem