Höstsol

Genre Deckare, Thrillers, Spänning (Svenska berättare)

Förlag Massolit förlag

Boken är lagd i din recexkorg! Visa korgen nu!

Höstsol

av Lars Wilderäng

Sveriges Prepperkung tillbaka med en ny pulshöjare!

Det är tidig september och i Stockholms skärgård pågår ännu en ubåtsjakt, men den här gången lyckas en privatperson fånga något på bild, något som sätter stor press på det redan skakiga världsläget.

På Generalstaben i Moskva tar en överste ett livsavgörande beslut, och en diplomat vid ryska ambassaden är allt annat än det han utger sig för att vara. Samtidigt gör ett amerikanskt specialförband i Irak en upptäckt som kommer att få ödesdigra konsekvenser.

På hemmaplan försöker Johanna lägga all sin energi på sitt repövande kompani istället för på sitt havererade förhållande. Hennes ex Jonas börjar sitt nya jobb som beredskapshandläggare i Uppsala medan hans bror Christian placeras ut som livvakt hos den excentriske och svårhanterade utrikesministern. Snart börjar det gå upp för dem alla att den trygga verklighet de så länge tagit för given sakta men säkert är på väg att förändras.

Ingenting är som det verkar. Är de alla bara marionetter i ett säkerhetspolitiskt spel med de allra högsta av insatser? Vem håller egentligen i trådarna när utvecklingen i världen tar en fasansfull vändning?

Höstsol är den första delen i en rafflande säkerhetspolitisk thrillerserie i två delar som utspelar sig i en framtid som ligger obehagligt nära vår egen tid, och som tar avstamp i dagens säkerhetspolitiska läge.

Format Inbunden

ISBN 9789176791783

Utg.datum 2017-08-31

Sidor 425

Lars Wilderäng

Lars Wilderäng har tidigare arbetat inom IT-branschen, men ägnar sig nu helt åt skrivande. Hans stora intresse för politik och samhällsfrågor lyser igenom i hans framgångsrika böcker Midvintermörker, Midsommargryning och den dystopiska Stjärntrilogin bestående av Stjärnklart, Stjärnfall och Stjärndamm. Han driver även Cornucopia?, Sveriges största oberoende blogg inom finans, ekonomi och miljö.

Pressmaterial

Omslagsbild

Typ JPG

Format 1843 x 2728

Storlek 2,88 MB

Ladda hem

Lars Wilderäng © August Linnman

Typ JPG

Format 2678 x 3456

Storlek 8,42 MB

Ladda hem

Lars Wilderäng © August Linnman

Typ JPG

Format 2374 x 3165

Storlek 3,02 MB

Ladda hem

Lars Wilderäng

Typ JPG

Format 200 x 200

Storlek 0,01 MB

Ladda hem

Fler böcker av Lars Wilderäng